Beaute-tique Angelique Reviews

Minaret 1, 2134BC Hoofddorp

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,8
241 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Een hele kleine en juist daardoor prettige salon. Voel me er op mijn gemak en de behandelingen van Angelique zijn altijd fijn.
Angelique trakteert je iedere keer opnieuw op een zeer uitgebreide en intense beautybehandeling. De massagetechnieken die Angelique gebruikt voor je gezicht, zijn doeltreffend, ontspannen en iedere keer weer een verrassing, want Angelique blijft nieuwe technieken toepassen. Zeer bekwaam.
Mijn eerste ervaring en een heel fijne! Angelique is een fijn mens, de eerste ontmoeting voelde gelijk goed. Het gaat mij niet om een ultra-moderne omgeving maar om wat er gebeurd en wie het doet. Dit was een heel fijne ervaring. Haar rugmassage - inbegrepen bij een behandeling - voelde heel fijn. De 2e afspraak is gepland!
Angelique is zeer deskundig op gebied van huidverzorging. De behandeling ervaar ik als zeer prettig.
Erg fijn dat er van tevoren een eerlijke toelichting wordt gegeven over wat wel en niet mogelijk is met deze behandeling. Ik werd ook niet gepusht om direct allerlei dingen aan te schaffen of meerdere behandelingen te boeken. Fijne afwisseling van andere salons waar ik geweest ben waar de hele afspraak geprobeerd werd om extraatjes bij te verkopen.
1
2
34
33