Miracle Beauty Care

4,9
97 reviews
Waddenweg 139, Hoofddorp, 2134XL
Open Vandaag: 19:00 - 21:00

Gevonden resultaten

Niet wat je zocht?

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,9
97 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Hele fijne behandeling. Ik had gekozen voor de microzone treatment. Hield goed rekening met mijn specifieke omstandigheden en dus wensen. Nam extra tijd waar nodig. Gaf ook goede adviezen m.b.t. verzorging thuis. Zonder meteen dure producten aan te bevelen. Ik kom zeker terug.
Prachtige salon met de meest liefdevolle host. N aanrader voor iedereen. Proffesioneel advies en heerlijke massage. Kijkt niet op de klok en flexibel bij onverwachte afwezigheid
Een prachtige salon waar je je heel welkom voelt. Mitra is heel hartelijk en kundig. Doet alles eraan om je te laten ontspannen.
Ontzettend lieve, kundige, professionele dame die haar werk met passie doet. Dit was mijn eerste bezoek aan haar salon, maar zeker de eerste van vele die nog gaan komen. Mitra houdt van haar werk en dat zie je terug in alles. Superblij met m’n gezicht en met de eerlijke tips!
Heel fijne behandeling gekregen, ontspannen en goed verzorgd!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Wat onze klanten zeggen over Mitra

Deskundig5
Zorgzaam5

Over

Miracle Beauty Care
Waddenweg 139
2134XL Hoofddorp

Kan je gezicht of lichaam wel een oppepper gebruiken? Bij Miracle Beauty Care op de Waddenweg in Hoofddorp bieden ze behandelingen die je hierbij helpen. Denk onder andere aan behandelingen voor huidverbetering, huidverzorging, ontharen en massages. Er wordt gewerkt met de producten van Dermalogica. Heb je wel eens van een RF-behandeling gehoord? Tijdens deze behandeling worden de fibroblasten geactiveerd om nieuw collageen en elastine aan te maken. Het effect hiervan is een verstrakking van de huid die vaak al na één behandeling zichtbaar is. Probeer het zelf!

Let op: in deze salon kun je niet pinnen.

MaMaandag
19:0021:00
DiDinsdag
19:0021:00
WoWoensdag
13:0021:00
DoDonderdag
13:0021:00
VrVrijdag
19:0021:00
ZaZaterdag
13:0021:00
ZoZondag
13:0019:00

Schoonheidssalons in de buurt