The Treatment Files NL Beauty. Hair. Life.

Dit is wat er (stap voor stap) gebeurt tijdens een facial, geschikt voor elk huidtype

november 30, 2020 / Onze insider tips

Nog nooit een gezichtsbehandeling gehad? In dit artikel schrijven wij  – in samenwerking met Irina van DermaCode in Antwerpen en Samira van Reload Club in Amsterdam – stap voor stap voor je uit welke stappen er bij de gemiddelde gezichtsbehandeling (uiteraard verschilt dit per salon) aan bod komen. Gewoon, zodat je weet wat je kunt verwachten als je binnenkort voor het eerst gaat – of als je gewoon nieuwsgierig bent naar wat die maandelijkse facial nou eigenlijk voor je huid doet.

Aanleiding voor het artikel? Een samenwerking met M.A.C. Cosmetics over feestelijke make-up voor december. Want na een heel jaar rondlopen met een blotebillengezicht vinden we het natuurlijk extra leuk om voor de feestdagen (in hoeverre die dit jaar gevierd kunnen worden) een keer flink uit te pakken. En wat is het beste canvas voor mooie make-up? Juist, een prachtige huid. En als je op tijd begint (nu dus) kun je je gezicht de komende weken een flinke oppepper geven!

Oh trouwens … Met code MACTREATWELL ontvang je 20% korting op jouw MAC bestelling!*

*Geldig t/m 24/12/2020 23:59, op maccosmetics.nl. 20% korting op alles, n.v.t. op Viva Glam, Mini MAC en Goodbyes. Niet cumuleerbaar met andere acties.

spinner