Afslankbehandeling

Ook bekend als:

Afvallen, Cryolipolyse, Diëtiste, Gewichtsconsulent, Vetverbranding, Voedingsdeskundige

Zoek op Treatwell naar Afslankbehandeling bij jou in de buurt

Ga naar onze toplocaties
Tegenwoordig zijn er veel meer methoden om verantwoord en snel af te vallen dan door enkel op je eten te letten en meer te sporten. Gelukkig maar, want deze traditionele afslankmethoden werken helaas niet voor iedereen even goed. Geldt dit ook voor jou? Dan zijn er verschillende lichaamsbehandelingen die jou een handje kunnen helpen in de strijd tegen overtollige kilo’s zodat je snel én efficiënt een fit en gezond droomlichaam bereikt. Er is een passende behandeling voor iedereen, en dat zonder dieet, naalden, bloed, zweet en tranen.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN AFSLANKBEHANDELING?

Afslankende lichaamsbehandelingen zijn er in alle soorten en maten. Laat je dus gerust door je behandelaar adviseren. Hij of zij voorziet je graag van informatie en passend advies en vertelt je graag door middel van welke methode je het beste kunt afvallen. Het nieuwste op het gebied van afslanken zijn machinale behandelingen, zoals elektrostimulatie, cryolipolyse of lipocavitatie. Deze technieken zijn er allemaal op gericht om op een zo comfortabel mogelijke manier nog sneller gewicht, omvang en vet te verliezen - dus ook die hardnekkige lovehandles en dat storende ribbeltje boven je broekrand. Ook bij deze methoden voorziet je behandelaar je graag van alle nodige informatie. Met elektrostimulatie worden je spieren afwisselend zonder dat je zelf hoeft te bewegen gespannen en ontspannen. Zo worden spiergroepen zonder een druppeltje zweet getraind. Bovendien staat een behandeling van drie kwartier gelijk aan drie uur in de sportschool. Nog zo’n fijne behandeling is cryolipolyse. Bij deze afslankende lichaamsbehandeling worden vetophopingen en vetcellen lokaal bevroren en kunnen specifieke gebieden effectief worden aangepakt. Ideaal wanneer je op een bepaalde plek maar niet kunt afvallen, ondanks een gezond dieet of regelmatig bewegen. Ten slotte wordt lipocavitatie ook wel de liposuctie zonder naalden genoemd. Met behulp van ultrasone geluidsgolven worden vetophopingen losgemaakt en worden de vetcellen afgevoerd. En dat allemaal zonder pijn en risico’s.

Tegenwoordig zijn er veel meer methoden om verantwoord en snel af te vallen dan door enkel op je eten te letten en meer te sporten.

GOED OM TE WETEN

Mocht je om welke reden dan ook liever geen machines aan je lichaam willen, dan zijn er genoeg andere opties. Denk bijvoorbeeld aan afslankende massages zoals een anti-cellulitemassage, een bindweefselmassage of een lypossage. De laatste massage is er speciaal op gericht om de huid te verstrakken, vet af te breken en om veroudering tegen te gaan. Daarnaast is er nog een andere, zeer populaire methode om je lichaam in shape en je billen, benen en buik weer strak te krijgen; de bodywrap. Deze ontspannende lichaamsbehandeling verstrakt en verstevigt elk gewenst lichaamsdeel door de warmte die vrijkomt. Hierdoor verliest het lichaam overtollig vocht waardoor je omvang tot wel 6 centimeter per behandeling afneemt. Bovendien wordt je huid gladder en gaat de bodywrap cellulite tegen, zodat er niet alleen een strakke, maar ook een mooie en gladde huid onder de wrap tevoorschijn komt. Vaak kan deze effectieve en ontspannende behandeling gecombineerd worden met een andere lichaamsbehandeling voor een extra intens effect. Denk hierbij aan een verzorgende pakking met honing, aloë vera of klei. Deze ingrediënten voeden de huid intens, terwijl afvalstoffen en overtollig vocht uit het lichaam worden verwijderd.

Combineer een van deze behandelingen met wat regelmatige lichaamsbeweging en gezonde eetgewoontes en voilà, een mooi en gezond lichaam volgt vanzelf!


Deel dit artikel