Body scrub

Zoek op Treatwell naar Body scrub bij jou in de buurt

Ga naar onze toplocaties
Of je nou op vakantie gaat of gewoon wilt genieten van een superzachte huid, een bodyscrub is de perfecte behandeling om een droge, doffe huid tegen te gaan en deze weer te laten stralen.

Je huid is het grootste orgaan van je lichaam en is continu bezig om zichzelf te vernieuwen en te herstellen. Helaas hebben dode huidcellen de neiging zich op te hopen tijdens dit proces, waardoor je huid er dof of schilferig uit gaat zien. Een bodyscrub gaat dit probleem tegen en verwijdert niet alleen dode huidcellen, maar zorgt tevens voor een glanzende huid.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN BODYSCRUB?

De meeste bodyscrubs hebben suiker of zout als basis, maar sommige scrubs bestaan ook uit andere ingrediënten, zoals tarwezemelen. Deze ingrediënten zorgen voor een langdurig resultaat en een extra zachte huid.

Tijdens de behandeling wordt de scrub in cirkelvormige bewegingen op je huid aangebracht, waarbij verstopte poriën worden geopend en dode huidcellen worden verwijderd. Wanneer de bodyscrub over het hele lichaam is aangebracht, zal deze worden verwijderd met een vochtige doek waarna je huid weer glad, zacht en stralend tevoorschijn komt. Vaak heb je nog de optie om even te douchen, zodat je alle scrubrestanten van je lichaam kunt spoelen.

Naast een zijdezachte huid, heeft een bodyscrub nog meer voordelen. Een droge huid met veel verstopte poriën zal er na een bodyscrub weer gezond uitzien. Wel moet je oppassen wanneer je last hebt van eczeem of psoriasis, omdat de scrub erg kan schuren op de gevoelige huid. Tevens is een bodyscrub ook ideaal om je lichaam voor te bereiden op een spray tan. Zo zal de spray tan zich niet hechten aan dode huidcellen, maar aan je nieuwe, gladde en frisse huid.

Of je nou op vakantie gaat of gewoon wilt genieten van een superzachte huid, een bodyscrub is de perfecte behandeling om een droge, doffe huid tegen te gaan en deze weer te laten stralen.

GOED OM TE WETEN

Wanneer je jezelf echt eens even wilt verwennen, kun je een bodyscrub combineren met andere heerlijke treatments, zoals een massage of lichaamspakking. Hierdoor zal je huid er weer als nieuw uitzien. Wel is het goed om in je achterhoofd te houden dat je bij een bodyscrub bijna helemaal uit de kleren zult moeten. Wanneer je je hier niet prettig bij voelt, is het wellicht beter om voor een andere behandeling te kiezen.


Deel dit artikel