Wenkbrauwen epileren of threaden

Zoek op Treatwell naar Wenkbrauwen epileren of threaden bij jou in de buurt

Ga naar onze toplocaties
Denk je dat strakke wenkbrauwen niet voor jou zijn weggelegd? Met threading of epileren krijg je gelukkig wel die volle, perfecte wenkbrauwen. Bij threading wordt er gebruik gemaakt van 2 dunne garen die in elkaar worden gedraaid en over het huidoppervlak worden gerold. Hierdoor worden de ongewenste haren op zeer precieze wijze vanaf de wortel verwijderd. Tijdens het epileren worden haartjes met een pincet verwijderd.

Wenkbrauwen vormen het kader van je gezicht. Een wenkbrauwvorm die goed bij jouw gezicht past is daarom een vereiste voor een mooie uitstraling. Met een hogere wenkbrauwboog creëer je een open blik en kom je meer uitnodigend over, maar zitten de wenkbrauwen te hoog en past de vorm niet bij je gezicht, dan loop je het risico dat je een verbaasde blik hebt. Wenkbrauwen zijn echte blikvangers en zijn dus ook bepalend voor je gezichtsuitdrukking. Met threading, ofwel threaden of epileren met touw, worden je wenkbrauwen in de perfecte vorm gestyled, waardoor je een mooie, sprekende blik krijgt. Voor strakke en mooie wenkbrauwen heb je dus alleen een katoenen draad of touwtje nodig, meer niet!

Wenkbrauwen vormen het kader van je gezicht. Een wenkbrauwvorm die goed bij jouw gezicht past is daarom een vereiste voor een mooie uitstraling.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN THREADEN?

  • Door te epileren met touw kunnen strakke lijnen worden gecreëerd, want de haren worden per lijn met wortel en al verwijderd.
  • Er komen geen chemicaliën aan te pas, waardoor de kans op huidirritatie minimaal is. Threaden is perfect wanneer je last hebt van een gevoelige huid of wanneer je huid niet goed reageert op harsen.
  • Threading is een nauwkeurige methode waarmee ook lastige, kleine haren vanaf 1 mm kunnen worden verwijderd.
  • Donsharen rondom de wenkbrauwen worden ook meegenomen.
  • Het is een snelle techniek; de haren worden namelijk niet één voor één verwijderd, zoals bij epileren met pincet wel het geval is.

Je kunt bij je schoonheidsspecialist of brow specialist je wenkbrauwen laten bijwerken, shapen of modelleren. Laat je je wenkbrauwen shapen of modelleren, dan wordt er een compleet nieuwe wenkbrauwvorm gecreëerd. Bij het bijwerken blijft de huidige vorm van je wenkbrauwen intact en worden alleen de haren rondom de wenkbrauwen verwijderd. Laat je wenkbrauwen in ieder geval een paar weken groeien voordat je ze laat behandelen. Threading vereist wat oefening, dus laat het echte werk over aan de expert. We zouden misschien liegen als we zouden beweren dat het compleet pijnloos is, maar gelukkig worden er door middel van threading wel veel haren tegelijkertijd verwijderd, waardoor je binnen 15 minuten weer buiten staat met naturally defined brows.


Deel dit artikel

Van de Treatment Files

Wenkbrauwen threaden 101: alles wat je moet weten

Threaden is het weghalen van ongewenste haartjes met een touwtje. Vaak wordt deze methode gebruikt voor het verwijderen van ongewenst gezichtshaar, met name bij het ontharen van wenkbrauwen. Het is een hele nauwkeurige behandeling waarbij zelfs de kleinste donshaartjes worden weggetoverd! De treatment is veel sneller uitgevoerd dan het epileren met een pincet en de kans op […]

Verschillende manieren om je wenkbrauwen te laten shapen!

Brow shaping is hot en happening! Er zijn verschillende manieren om de overtollige en ongewenste wenkbrauwhaartjes te verwijderen en je wenkbrauwen weer mooi te vormen. Welke manier van shapen is jouw favoriet? Door: Anna van Niel

Wenkbrauwen epileren voor mannen; de do’s en dont’s

Het is overduidelijk: de moderne man is meer en meer met zijn uiterlijk bezig! Waar dit toe leidt? Meer gestylde kapsels, diverse strakke vormen van gezichtsbeharing en modieuze outfits in het straatbeeld. Is mannelijk Nederland ook al klaar om zich aan het epileren van de wenkbrauwen te wagen? Wij geven je alvast onmisbare tips, tricks, do’s […]

Vergelijkbare behandelingen

Gezicht threaden

Wil jij perfect gevormde wenkbrauwen en een gezicht zonder donshaartjes? Dan is threading dé beautybehandeling voor jou. Het resultaat? Tot wel zes weken lang een glad en zacht gezicht zonder ongewenste haartjes. Bovendien is deze manier van epileren zeer precies en snel en kun je met touw zelfs de allerkleinste haartjes moeiteloos verwijderen.

Wenkbrauwen harsen

Met mooie wenkbrauwen accentueer je je sterke kenmerken en met waxen creëer je die strakke wenkbrauwen. Waxen is een snelle ontharingsmethode om je wenkbrauwen in de perfecte vorm te krijgen. Je geniet van een langdurig resultaat, want de haren worden met wortel en al verwijderd, waardoor de haren ook nog eens dunner terugkomen.

Wimpers en/of wenkbrauwen verven

Het verven van je wimpers of wenkbrauwen is de perfecte manier om je look met minimale inspanning te upgraden. Je hebt namelijk meteen een mooie, sprekende uitstraling zonder een spoortje make-up. En mag het ‘s avonds of naar dat feestje wel wat heftiger? Dan heb je aan een likje mascara en een beetje wenkbrauwpoeder genoeg om een smashing effect teweeg te brengen.